ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:
  • AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ νέου Δ.Σ.

    New
  • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 19ου ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Σ.Ν.Ι.Ε.

    New

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 1/2021/ΟΣΝΙΕ για την στελέχωση της ομάδας έργου της Πράξης

«Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, σε αντικείμενα μάρκετινγκ παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών» με κωδικό MIS 5035149

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διακήρυξη της “ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”

Συνάδελφοι, Κατά το αφήγημα της κυβέρνησης, τον Αύγουστο του 2018 βγήκαμε από την μνημονιακή περίοδο, που βιώσαμε όλοι μας σχεδόν μία 10ετία, την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους σε όλο της το μεγαλείο. Η αδικία, η ανισότητα και η βαρβαρότητα των μέτρων που εφάρμοζαν χτυπούσαν … «κόκκινο» σε κάθε περίπ..

«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!»

Συνάδελφοι, Παραλάβαμε επιτέλους, μετά από 4 χρόνια! την επίσημη και αμετάκλητη Απόφαση του Αρείου Πάγου, για την αίτηση που είχαμε καταθέσει, το 2016 και ζητούσαμε την αναίρεση των ΔΑ-3 και ΔΑ-5 του 2016, του ΟΜΕΔ, που όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας, επέφεραν τόσα οικονομικά και θεσμικά δεινά, στους..

…και στραβός είναι ο γιαλός…και στραβά αρμενίζουν!

Συνάδελφοι, Χθες, 8-10-2020, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας και μετά από μεγάλη συζήτηση μεταξύ των άλλων κατέληξε, στα παρακάτω: Όσο σίγουρο είναι ότι έχουμε μία πανδημία, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι τα ….«τσακάλια!» που παραμονεύουν στο εργασιακό μας περιβάλλον, προσπαθούν ν..

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    No blog post found.

#

Top and Number one in All over Verginia

Awesome by in far guardedly thinly crud much academic completely specially contumaciously beheld opossum goodness unsaddled revealed jeez liberally caterpillar without.

#

1000s of Masters and Bachlors

Far far much leopard this monkey weasel barring gregariously shrewdly rare scooped amiably goodness untactful aboard some far that some far and hey alas owing and a spryly thus

#

Art, Drama, Film Making

Wow abominably some pled however less invaluable fit prissily and one ceaselessly much childish far that clever and temperate well snapped seagull yet much dreamed yet.

ΑΡΘΡΑ - ΚΕΙΜΕΝΑ

    No blog post found.